PASARELAS

GUILLEM RODRIGUEZ

16 SEPTIEMBRE 2020

080 BARCELONA 2020 SEPTIEMBRE

GUILLEM

RODRIGUEZ


 

Després del seu debut al Modafad el 2013, Guillem Rodríguez ha seguit treballant per mostrar a la resta la visió que té sobre la moda masculina. En Guillem sempre ha trobat inspiració en el guarda-roba femení i ha traslladat aquestes idees al terreny masculí. 

 

Desdibuixant les barreres dels clixés, ha ensenyat la seva versió de la masculinitat. 

Després del seu pas pel Festival de Hyères com a finalista en el 2015, en Guillem canvia l'enfocament de la feina i comença a treballar amb peces fetes a mida pels seus clients. Les seves peces parlen de sastreria combinada amb proporcions més joves i actuals. 

Totes contenen un alt valor artesanal, sent això, un dels seus motors per arribar a un producte únic, de qualitat i ajustat al consumidor. 


Col·lecció_Dreamboy
 

La col·lecció Dreamboy està inspirada pels personatges que trobem dins l’imaginari de l’homoeròtica. Un conjunt d'homes de naturalesa emocional homosexual que encarnen un desig eròtic.  Una peça audiovisual que ha inspirat la col·lecció és la pel·lícula Pink Narcissus de James Bidgood, del 1971. Hi trobem un prostitut interpretat per Bobby Kendall que viu diverses fantasies sexuals amb els seus clients. 

 

Dreamboy és el chapero que espera al carrer, el noi que et trobes a la pista de ball, aquell a qui et quedes mirant mentre creua el carrer. Una versió erotificada de l'home sexy, jove, brillant. La col·lecció reflecteix un apoderament del cos masculí. Una nova masculinitat que no s'amaga de la seva sexualitat, ni de la seva ploma.