PASARELAS

GUILLERMINA BAEZA

16 SEPTIEMBRE 2020

080 BARCELONA 2020 SEPTIEMBRE

BAEZA

La dissenyadora Guillermina Baeza neix en el protectorat espanyol del Marroc. En els anys 60 es trasllada a Barcelona i, als 70, comença el seu camí professional que la va portar, als anys 80, a desfilar a les principals passarel·les de moda europees. La seva continuada presència a les passarel·les ha creat un estil propi, que referma la màxima de la filosofia de Guillermina Baeza: "El bany i la llenceria no són mers accessoris”.

Col·lecció_TÁNGER, MIS ORÍGENES

La col·lecció GB 2021 neix de la màgia que ens transmet Tànger a través de la seva llum i el seu color. Ciutat que va inspirar pintors, escriptors i músics: Matisse, Delacroix, Bertuchi, Bowles, The Rolling Stones, etc. La llum i el ritme que es respiren transmeten calma. Els teixits, amb els seus colors brillants i cridaners, llum i color.

Els colors de la col·lecció ens apropen a la naturalesa: els blaus a la mar i els taronges, crus i malves a un capvespre al cafè Haffa. El record de l'olor de tarongina barrejat amb el de les espècies pinta els colors terra amb pampallugues daurades. 

Amb tots els racons idíl·lics i paradisíacs que hi ha al món, alguns poden es poden preguntar per què em quedo amb el Marroc; doncs perquè és el lloc on vaig néixer…